Projekt: „Mladi poduzetnici” u 3. r.

Potaknuti sadržajima i razmišljanjima na satovima hrvatskog jezika, prirode i društva i matematike, naši mali trećaši su odlučili okušati se u poduzetništvu. Svoje prve poduzetničke korake napravili su upravo u vrijeme Adventa; vrijeme ljubavi i pomirenja; vrijeme radosti i darivanja.

Pisali su svoje kreativne ideje, prikupili potreban materijal i sa svojom učiteljicom polako, ali sigurno krenuli u nepoznato. Planirali su i upravljali aktivnostima, istraživali, osmišljavali kreativna i inovativna rješenja, nosili se s neizvjesnošću i rizicima, radovali svakom i najmanjem uspjehu. Svakim se danom njihov poduzetnički duh oplemenjivao. S pjesmom su započinjali svaki radni dan te nit poduzetništva utkali u sve nastavne predmete.

U suradnji s učeničkom zadrugom projekt su završili božićnom prodajnom izložbom u školi za koju su sami izradili plakate. Sve likovno-kreativne predmete su prodali te se zahvaljuju svima koji su njihovu izložbu posjetili i pridonijeli uspješnoj realizaciji samog projekta.