Upisi u prvi razred osnovne škole za školsku godinu 2022./2023.

Obavještavaju se roditelji odnosno staratelji da su upisu u prvi razred osnovne škole u školskoj godini 2022/23. obavezna pristupiti djeca rođena od 1. travnja 2015. do 31. ožujka 2016. godine i djeca kojoj je odgođen upis u prvi razred osnovne škole u prošloj školskoj godini.

Postupak predbilježbi i testiranja djece provodit će se sukladno s Planom upisa prema utvrđenim upisnim područjima, a uz poštivanje propisanih epidemioloških mjera.

U skladu sa zakonskim odredbama utvrđeni su popisi djece obveznika upisa u prvi razred te će roditeljima od strane škole biti upućeni pozivi u kojima je naznačeno točno vrijeme i mjesto održavanja predbilježbe i testiranja. Postupak u OŠ Skakavac će se provoditi tijekom ožujka 2022. godine.

U slučaju zahtjeva za prijevremeni upis djece ili za privremeno oslobađanje od upisa u prvi razred osnovne škole, roditelji ili staratelji upućuju zahtjev Upravnom odjelu za školstvo u Karlovačkoj županiji najkasnije do 31. ožujka 2021. godine na Obrascima 6 (u prilogu).

Stručni suradnik pedagog

Obrazac: Zahtjev za privremeno oslobađanje od upisa u prvi razred osnovne škole

Obrazac: Zahtjev za prijevremeni upis u prvi razred osnovne školeć

PDF: Plan upisa u prvi razred 2022-2023